Select Page

Formare în Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale
București, România

Coaching Constellations Romania – scurt istoric

La începutul anului 2017, Oana Tănase și Doru Curteanu, coachi cu o vastă experiență și participanți la primul program internațional ‘Path to Mastery’   au organizat un cerc de învățare de constelații sistemice în București ce a adus împreună 18 coachi, lideri, consultanți în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională din 7 țări. Cu această ocazie, Olga Oltean și Adela Iepure, parte a echipei One2Coach, au putut descoperi mai multe despre această abordare și ca atare, au început un parteneriat alături de Oana și Doru pentru a-l invita pe fondatorul Coaching Constellations, John Whittington la București, pentru a organiza formare în Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale și în București. 

Prima formare în Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale a avut un număr de 16 participanți, grupa fiind formată din coachi, antreprenori și facilitatori din România și a fost organizată la finalul anului 2017 până în primăvara anului următor. Ca urmare a feedback-ului și a interesului crescut în această metodologie, John, Oana și Doru în parteneriat cu One2Coach au lansat Coaching Constellations Romania în vara anului 2018 și odată cu acesta și următorul ciclu de formare ce s-a încheiat în martie 2019.  Cea mai recentă grupă de formare în Fundamentals Part I s-a format în mai 2019.

Evenimentele de formare în 2019 – Fundamentals Part I au avut loc pe 26-27 Octombrie, iar Fundamentals Part II va avea loc în 4-6 Decembrie 2019. 

Un eveniment de Introducere în Coaching Sistemic și Constelații facilitat de John Whittington, alături de Oana Tănase și Doru Curteanu va avea loc pe 7 decembrie. Detalii și înscrieri aici.

Apasă AICI pentru a citi mai multe detalii despre Următoarele Formări în Coaching Sistemic și Constelații Organizaționale sau poți lua legătura cu Roxana Grosu, Community Manager Coaching Constellations Romania care îți poate oferi mai multe detalii – roxana@coachingconstellations.ro sau +40 729 194 911 

Inițiatorii Coaching Constellations România

“Odata cu participarea la programul de constelatii sistemice am descoperit o lume noua si fascinanta. Am descoperit modul in care un sistem are capacitatea de a se dezvalui si de a arata adevarul. Am fost sincer surprinsa de propriile constelatii si am simtit vindecarea atunci cand am participat la constelatiile colegilor mei. Iar experienta primei constelatii pe care am facilitat-o este de neuitat.”

Monica Georgescu, Senior Learning Specialist, Bucharest

“Principiile care guverneaza functionarea sanatoasa a sistemelor relationale au fost aduse la viata pentru mine in acest minunat training experiential.”

Cristian Nicolae, Coach and Facilitator, Bucharest

“O experienta revelatoare care m-a facut prezent la importanta principiilor naturale in crearea unei organizatii performante si sustenabile.”

Radu Pop – Founder of Biolase Romania